AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş altın zincir görmek

Kahve falında kopmuş altın zincir görmek

Kahve falında kopmuş altın zincir görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, güzel günler için çalışılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, gerekirse özür dileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kopmuş altın zincir gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Kahve falında altın zincir kaybetmek yaşadığı yokluğun biteceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında koluna altın zincir takmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalettir.

Kahve falında altın kolye zinciri görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işarettir.

Kahve falında altın zincir bulmak neşesine kavuşacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında altın zincir kolye görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın zinciri görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine işarettir.

Kahve falında altın zincir almak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda altın zincir görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir