AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazında altın zincir görmek

Kahve falında boğazında altın zincir görmek

Kahve falında boğazında altın zincir görmek alın terinin karşılığını alacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kazancı arttıracağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazında altın zincir gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında boğazında altın zincir görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kolunda altın zincir görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, canını sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında altın zincir bulmak sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında uzun altın zincir görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın zincir bilezik görmek işlerini yoluna koyacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın zincir koptuğunu görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın zincir taktığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir