AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yıldızlar görmek

Kahve falında gökyüzünde yıldızlar görmek

Kahve falında gökyüzünde yıldızlar görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, zararlarını telafi edeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde yıldızlar gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde yıldız görmek kendisine kızacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünü yıldızları görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzü yıldızları görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızlarla dolu gökyüzü görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde yıldız kayması görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir