AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzü yıldızları görmek

Kahve falında gökyüzü yıldızları görmek

Kahve falında gökyüzü yıldızları görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzü yıldızları gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Kahve falında gökyüzünde yıldızlar görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzü ve yıldız görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünü ve yıldızları görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek mallarının da hayırlı olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, nahoş sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir