AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratta kıl görmek

Kahve falında suratta kıl görmek

Kahve falında suratta kıl görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suratta kıl gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler moral olarak olumlu etki yapabilir.

Kahve falında suratının kıllandığını görmek sağlıklı ve zinde olacağına, dualarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında suratta kıl görmek şansının artacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suratında kıl görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında suratı yanmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suratını yıkamak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde surat görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mor surat görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık surat görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir