AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratını siyah görmek

Kahve falında suratını siyah görmek

Kahve falında suratını siyah görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işlerinde verimin artacağına delalet eder.

Kahve falında suratını siyah gördüyseniz:

  • İş birliklerinizde veya ilişkilerinizde yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler sabır gerektiriyor.

Kahve falında siyah surat görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında suratını siyah görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin suratına işediğini görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Kahve falında birinin surat astığını görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalettir.

Kahve falında birinin suratına tükürmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında suratı sivilceli görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan suratı görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına yorulur.

Kahve falında sivilceli surat görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir