AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratında yara görmek

Kahve falında suratında yara görmek

Kahve falında suratında yara görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, başarıyla geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suratında yara gördüyseniz:

  • Daha ölçülü ilerlemekte fayda var.

Kahve falında suratında yara görmek işlerinin karışacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Kahve falında suratta yara görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine inanılır.

Kahve falında surat görmek huzurlu günler geçirileceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz surat görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suratta sakal görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında suratta kan görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında suratını yıkamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin suratına tükürmek böyle işlere kalkışacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir