AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah surat görmek

Kahve falında siyah surat görmek

Kahve falında siyah surat görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yardımda bulunacağına, mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah surat gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri parlak zekanızla etkileyemezseniz, olaylar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında suratını siyah görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah surat görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan suratlı köpek görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin suratına tükürmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde surat görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suratının soyulduğunu görmek düşmanlarını kaybetmeye, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi suratını görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında suratına tükürmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir