AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız görmek

Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde yıldız görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzü ve yıldız görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldızlar görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında yıldızlarla dolu gökyüzü görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek daha rahat bir hayatı olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir