AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden yıldız almak

Kahve falında gökyüzünden yıldız almak

Kahve falında gökyüzünden yıldız almak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, bir işe soyunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yıldız almak gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgilerden kazanacağınız şeyler var.

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldızları seyretmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde çok yıldız görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek güvenini sarsacağına, güzel işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzü ve yıldızları görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldız topluluğu görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir