AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk lamba görmek

Kahve falında bozuk lamba görmek

Kahve falında bozuk lamba görmek mal mülk sahibi olunacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında bozuk lamba gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınız veya hayatınızı kazanma biçiminiz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında bozuk lamba görmek yol alacağına, ruhen güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı lamba görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında büyük lamba görmek bol kazanç elde edileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında lambayı kapatmak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli lambalar görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrik lambası görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında lamba kırmak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir