AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza işarettir.

Kahve falında başka gezegende olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkati elden bırakmamanızda fayda vardır.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kazancının bereketleneceğine tabir olunur.

Kahve falında başka gezegene gitmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, anne baba duasının alınacağına yorulur.

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir gezegende olmak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka gezegende yaşamak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında başka gezegende olmak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına inanılır.

Kahve falında başka gezegen görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalettir.

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir