AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve gezegen görmek

Kahve falında ay ve gezegen görmek

Kahve falında ay ve gezegen görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, duaların kabul olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay ve gezegen gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızın daha poitik olmasında fayda var.

Kahve falında ay ve gezegen görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine yorulur.

Kahve falında başka gezegende yaşamak hayatından nefret duygusunu atacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka gezegen görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına işarettir.

Kahve falında neptün gezegeni görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında mars gezegen görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş ve gezegenleri görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek kısmetli bir kişi olunacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gezegen düştüğünü görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir