AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka gezegene gitmek

Kahve falında başka gezegene gitmek

Kahve falında başka gezegene gitmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, önünün kapanacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka gezegene gitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında başka gezegene gitmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka gezegende yaşamak huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, fikirlerinin can bulacağına işaret eder.

Kahve falında başka gezegen görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında başka gezegende olmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine inanılır.

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek sermaye kaybedeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir gezegende olmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir