AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni gezegen görmek

Kahve falında yeni gezegen görmek

Kahve falında yeni gezegen görmek çok büyük bir işe girileceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi kriz yaşanacağına, ferahlayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni gezegen gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında yeni gezegen görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulur.

Kahve falında mars gezegenine gitmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ay ve gezegen görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet eder.

Kahve falında başka gezegene gitmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında güneş ve gezegenleri görmek ailenin büyüyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında jüpiter gezegenini görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, güvenini sarsacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek makama ve rızka sahip olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir