AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde el görmek

Kahve falında gökyüzünde el görmek

Kahve falında gökyüzünde el görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde el gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri yaptıkları işler veya geleceğe dair projeksiyonları konusunda uyarmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde el görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde yazı yazdığını görmek onlara değer vereceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ayet görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde surat görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde buz görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde geyik görmek neşeleneceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir