AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yazı yazdığını görmek

Kahve falında gökyüzünde yazı yazdığını görmek

Kahve falında gökyüzünde yazı yazdığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çok güzel günler göreceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, heveslerinin biteceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında gökyüzüne yazı yazmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, programların ve projelerin tutmayacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde yazı yazdığını görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında hat yazısı yazmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kitaba yazı yazmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, işlerin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastığa yazı yazmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yazı yazdığını görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kar üzerine yazı yazmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir