AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde buz görmek

Kahve falında gökyüzünde buz görmek

Kahve falında gökyüzünde buz görmek kötü olayların meydana geleceğine, elinin de bolluk göreceğine, hikmete kavuşacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde buz gördüyseniz:

  • Kime ne kadar güvenebileceğinizi anlayacağınız zaman dilimindesiniz.

Kahve falında gökyüzünde buz görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolap görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabında buz görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında buzluk görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet eder.

Kahve falında buz üstünde yürümek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu denize girmek maddi yükümlülüklerin artacağına, aileden ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş nehir görmek çok dikkat çekeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işarettir.

Kahve falında buzlu limonata içmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir