AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek elde edilecek menfaatlere, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Kahve falında yıldızsız gökyüzü görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında yıldızlı gökyüzü görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde çok yıldız görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, işlerin kara geçeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, büyük bir başarının elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünden yıldız almak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir