AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek borçlarının da kapanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, yağmur yağmamasına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek sorunlarını unutacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok parlak ışık görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına inanılır.

Kahve falında çok parlak bir ışık görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak ışık görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında parlak ışıklar görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde parlak yıldız görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir