AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde kırmızı ışık görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde ışık görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine işarettir.

Kahve falında gece gökyüzünde ışık görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir