AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde ışık görmek

Kahve falında gökyüzünde ışık görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ışık gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Kahve falında gökyüzünde ışık görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde bir ışık görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kırmızı ışık görmek günlerinin güzelleşeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde sarı ışık görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında gece gökyüzünde ışık görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ışıklar görmek yolunda gideceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir