AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde bina görmek

Kahve falında gökyüzünde bina görmek

Kahve falında gökyüzünde bina görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bina gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var.

Kahve falında gökyüzünde bina görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binanın en üstünde olmak her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, başarısının düşeceğine işarettir.

Kahve falında binanın temelini görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, dertlerinin unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında binanın çöktüğünü görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yapılmamış bina görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binaya tırmanmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir binaya çıkmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok kolay bir hayatı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir