AnaSayfa / Genel / Kahve falında binaya tırmanmak

Kahve falında binaya tırmanmak

Kahve falında binaya tırmanmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında binaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında bir binaya tırmanmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, başarısının azalacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, iyi halinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında binaya tırmandığını görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında binalara tırmanmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında binadan tırmanmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, rahatın ve konforun geleceğine yorulur.

Kahve falında binaya tırmanmak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bina tırmanmak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir