AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın çöktüğünü görmek

Kahve falında binanın çöktüğünü görmek

Kahve falında binanın çöktüğünü görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında binanın çöktüğünü gördüyseniz:

  • Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir.

Kahve falında bina dikmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Kahve falında binaların üzerinden atlamak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yan yatmış bina görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlamış bina görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulur.

Kahve falında binalar görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine inanılır.

Kahve falında binanın yandığını görmek insanları kıracağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına yorulur.

Kahve falında binanın üstünde görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hakkını alacağına tabir olunur.

Kahve falında binadan düşeni görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir