AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde güvercin görmek

Kahve falında gökyüzünde güvercin görmek

Kahve falında gökyüzünde güvercin görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde güvercin gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmanız durumunda, sağlık, para veya belli organizasyonları içeren konularda ön plana çıkabilir, istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde beyaz güvercin görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde güvercin görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında güvercin yakalamak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin emzirmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine inanılır.

Kahve falında gri güvercin görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ufkunun açılacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert güvercin görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalettir.

Kahve falında yavru güvercinler görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin ezmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir