AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift beyaz güvercin görmek

Kahve falında bir çift beyaz güvercin görmek

Kahve falında bir çift beyaz güvercin görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çift beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya ekonomik konularda sadece size uyan durumların peşine düşmelisiniz.

Kahve falında bir çift beyaz güvercin görmek hasta ise şifa bulacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çift güvercin görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, özlem gidereceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin çiftleşmesi görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında güvercinlerin çiftleştiğini görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, günahlarına tövbe edeceğine delalettir.

Kahve falında bir çift güvercin görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiftleşen güvercin görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı görmek isminden sıkça söz ettireceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin öpmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir