AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz güvercin görmek

Kahve falında beyaz güvercin görmek

Kahve falında beyaz güvercin görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Göze ufak tefek gibi görünen yanlışlar, yanlışlıkla atılan adımlar, yanlış yollanan mesajlar, üzerinde durulmayan veya hafife alınan konular, önemsenmeyen eksikler kendisinden beklenmeyen problemlere neden olabilir.

Kahve falında beyaz yavru güvercin görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz güvercin görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında evde beyaz güvercin görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin sürüsü görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çift beyaz güvercin görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir