AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi beyaz güvercin görmek

Kahve falında mavi beyaz güvercin görmek

Kahve falında mavi beyaz güvercin görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, düze çıkacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi beyaz güvercin görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına delalettir.

Kahve falında mavi gözlü güvercin görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi güvercin görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli güvercin görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güvercin görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin öldürmek neşesini kaybedeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında büyük beyaz güvercin görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir