AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla dolu gördüyseniz:

  • Duygusal manipülasyonlar ya da blöfler söz konusu olabilir.

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek atılım yapacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızlarla dolu gökyüzü görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yıldız toplamak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzündeki yıldızları görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü ve yıldızlar görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir