AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü ve yıldızları görmek

Kahve falında gökyüzünü ve yıldızları görmek

Kahve falında gökyüzünü ve yıldızları görmek çok kötü günler göreceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, elinin döneceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, bir konuda destek alacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü ve yıldızları gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında gökyüzünde çok yıldız görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü ve yıldızları görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde yıldızlar görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ekmeğinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzü yıldızları görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldız görmek çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir