AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kalkınacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Kahve falında gece yıldızlı gökyüzü görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gece ve yıldız görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yıldızlı gece görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece yıldızlar görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında gece yıldız görmek bazı radikal kararlar alınacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Kahve falında gece yıldızları görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir