AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten buz yağdığını görmek

Kahve falında gökten buz yağdığını görmek

Kahve falında gökten buz yağdığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sorunlarının sona ereceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, çekilen acıların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında gökten buz yağdığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var.

Kahve falında gökten buz yağdığını görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında buz yağdığını görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına işarettir.

Kahve falında gökten yumurta yağdığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret eder.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çalışıyorsa terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten bal yağdığını görmek sağlık ve hayır getireceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökten yıldız yağdığını görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir