AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten kar yağdığını görmek

Kahve falında gökten kar yağdığını görmek

Kahve falında gökten kar yağdığını görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, çok para kazanılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gökten kar yağdığını gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir.

Kahve falında gökten kar yağdığını görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten kül yağdığını görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında gökten yıldız yağdığını görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökten bir şeyler yağdığını görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten toprak yağdığını görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek çabalarının boşa çıkacağına, işlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten böcek yağdığını görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir