AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten düşmek

Kahve falında gökten düşmek

Kahve falında gökten düşmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında gökten düşmek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilecek aktiviteleri kaçırmamalı, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında gökten düşmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten yere düşmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökten denize düşmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalettir.

Kahve falında gökten buğday yağdığını görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının göğsünü emmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında gök karpuz görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sol göğsünde yara görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir