AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten yere düşmek

Kahve falında gökten yere düşmek

Kahve falında gökten yere düşmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten yere düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, işi eğlenceyle karıştırabilirsiniz.

Kahve falında gökten yere düşmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten düşmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında gökten denize düşmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten yere inmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yerle göğün birleştiğini görmek yaptığı hataları düzelteceğine, artık rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer gök görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten yere bakmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kayıp yere düşmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir