AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten denize düşmek

Kahve falında gökten denize düşmek

Kahve falında gökten denize düşmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, kötü düşmana, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gökten denize düşmek gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında gökten denize düşmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında gökten düşmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında gökten yere düşmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına işaret eder.

Kahve falında denize göktaşı düştüğünü görmek kişinin şifaya kavuşacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Kahve falında uçarken denize düşmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize düşmek ve kurtarılmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında bulanık denize düşmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan denize düşmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir