AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök karpuz görmek

Kahve falında gök karpuz görmek

Kahve falında gök karpuz görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında gök karpuz gördüyseniz:

  • Zorunlu kararlar söz konusu olabilir temkinli olmalısınız.

Kahve falında gök karpuz görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gök karpuz yemek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karpuz hediye almak sıhhate ve saadete kavuşacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında karpuz kavun görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz vs kavun görmek ters giden işlerin normale döneceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında karpuz arabası görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış karpuz görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında mevsimi olmayan karpuz görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir