AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz yağdığını görmek

Kahve falında buz yağdığını görmek

Kahve falında buz yağdığını görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, durgunlaşacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında buz yağdığını gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizle bazı görüş ayrılığınız olabilir.

Kahve falında buz yağdığını görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına delalettir.

Kahve falında gökten buz yağdığını görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu yoldan geçmek bolluğun ve bereketin geleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında buzun üstünde kaymak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında buz ve su görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalettir.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek kazanılan paranın artacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlukta tavuk görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında buzlu dağa tırmanmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir