AnaSayfa / Genel / Kahve falında göktaşı düştüğünü görmek

Kahve falında göktaşı düştüğünü görmek

Kahve falında göktaşı düştüğünü görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, çok mutsuz olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, işinin de hep yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göktaşı düştüğünü gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak istediğiniz konularda seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında gökten balık düştüğünü görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında göktaşlarının düştüğünü görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göktaşı düştüğünü görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten bir şey düştüğünü görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten göktaşı düştüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına inanılır.

Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökten araba düştüğünü görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize göktaşı düştüğünü görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir