AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün düştüğünü görmek

Kahve falında göğsünün düştüğünü görmek

Kahve falında göğsünün düştüğünü görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine yorulur.

Kahve falında göğsünün düştüğünü gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı ortaya çıkartabilirsiniz.

Kahve falında göktaşlarının düştüğünü görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten göktaşı düştüğünü görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökten bir şey düştüğünü görmek bazı konularda önayak olunacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında gökten balık düştüğünü görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, gün sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün düştüğünü görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir