AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına işarettir.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü gördüyseniz:

  • Kafanızda çok fazla fikir olabilir.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten yıldız toplamak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında gökte ay yıldız görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökte yıldızlar görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, etrafına güzel insanların dolacağına delalet eder.

Kahve falında gökten yıldız yağdığını görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında gökte yıldız görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızların düştüğünü görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir