AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün kesilmesini görmek

Kahve falında göğsünün kesilmesini görmek

Kahve falında göğsünün kesilmesini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında göğsünün kesilmesini gördüyseniz:

  • İsteklerinizi alabilmek için duygusal baskı uygulama ihtimaliniz var.

Kahve falında göğsünün kesildiğini görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünün kesilmesini görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsü kesilmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kendi göğsünü görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünü şiş görmek olumsuz haberler alacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet eder.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir