AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün kanamasını görmek

Kahve falında göğsünün kanamasını görmek

Kahve falında göğsünün kanamasını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün kanamasını gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Kahve falında göğsünün kanamasını görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanaması gelmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunun kanaması görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine inanılır.

Kahve falında bardaktan kana kana su içtiğini görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içip kanamamak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet eder.

Kahve falında su kana kana su içmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kol kanaması görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözün kanamasını görmek gülüp eğleneceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir