AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğe bakmak

Kahve falında göğe bakmak

Kahve falında göğe bakmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, anne duasının açılacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yaşama dört elle sarılacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında göğe bakmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da gelişmeler var.

Kahve falında göğe bakmak işinden ekmeğinden olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten yere bakmak varını yoğunu kaybedeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında göğe yükseldiğini görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, insanlarla tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsü tıraş etmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin göğsünü görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, yeni mallara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gökten kar yağdığını görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında yerle göğün birleştiğini görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, maddi açıdan ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünü yarmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir