AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane gökkuşağı görmek

Kahve falında iki tane gökkuşağı görmek

Kahve falında iki tane gökkuşağı görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kavgaların biteceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına yorulur.

Kahve falında iki tane gökkuşağı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilgili duygularınızı engellemeye çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında iki tane gökkuşağı görmek uzun yaşayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında rengarenk gökkuşağı görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, kirli işlere bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağına dokunmak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla gökkuşağı görmek yeni işlerin geleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek kendisi ile baş başa kalacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz ve gökkuşağı görmek zenginliği bulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur ve gökkuşağı görmek kişinin geri planda kalacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir