AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek onu kendisinden daha çok seveceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rengarenk gökkuşağı görmek yeni mallara kavuşacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek büyüyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında gökkuşağı görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gökkuşağı görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir