AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökkuşağı görüp dilek dilemek

Kahve falında gökkuşağı görüp dilek dilemek

Kahve falında gökkuşağı görüp dilek dilemek neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında gökkuşağı görüp dilek dilemek gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Kahve falında gökkuşağı görüp dilek dilemek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında mavi gökkuşağı görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında renkli gökkuşağı görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük bir mala sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve gökkuşağı görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta gökkuşağı görmek bununla yüceleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla gökkuşağı görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir