AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve gökkuşağı görmek

Kahve falında deniz ve gökkuşağı görmek

Kahve falında deniz ve gökkuşağı görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulur.

Kahve falında deniz ve gökkuşağı gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Kahve falında deniz ve gökkuşağı görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında renkli gökkuşağı görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta gökkuşağı görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökkuşağını tutmak işlerinin gerileyeceğine, sorunlarını aşacağına işarettir.

Kahve falında gece gökkuşağı görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir