AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve gökkuşağı görmek

Kahve falında yağmur ve gökkuşağı görmek

Kahve falında yağmur ve gökkuşağı görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, saygın biri haline geleceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve gökkuşağı gördüyseniz:

  • Eğlenceyi işle birleştirmeniz planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur ve gökkuşağı görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında rengarenk gökkuşağı görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında gece gökkuşağı görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, duygularının karşılık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gökkuşağını tutmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet eder.

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağı görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine yorulur.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir